Catalogus

Geactiveerde filters:
  Categorieën

  Merken

  Aanbiedingen

  Laarzen

  Laarzen zijn weer helemaal terug in het modebeeld. En aangezien we laarzen weer veelvuldig gaan dragen, want yes ze zijn weer helemaal in dit seizoen, is het belangrijk dat ze goed passen! Je wilt geen laarzen dragen die te strak zitten bij de kuit of enkel.

  Naast trendy en moderne grote maten mode voor dames, beschikken wij ook over een uitgebr...

  Laarzen zijn weer helemaal terug in het modebeeld. En aangezien we laarzen weer veelvuldig gaan dragen, want yes ze zijn weer helemaal in dit seizoen, is het belangrijk dat ze goed passen! Je wilt geen laarzen dragen die te strak zitten bij de kuit of enkel.

  Naast trendy en moderne grote maten mode voor dames, beschikken wij ook over een uitgebreid ‘laarzen brede schacht’ assortiment. Voor vrouwen met een brede kuit of bredere voet biedt Special Lady diverse laarzen met wijde schacht, zodat dames met een maatje meer zich naast modebewust ook comfortabel in hun laars kunnen voelen. Met brede schachtlaarzen kan iedereen de laarzen kiezen in de stijl die je wilt. Een kortere veterboot in houthakkers stijl? Geen punt, je enkels krijgen alle ruimte. Een sexy elastische laars tot over je knie zit als gegoten en je nieuwe regenlaarzen zullen nergens wringen. Stijl en comfort doen elkaar niks te kort. Dat brede schachten niet automatisch nonchalant geslobber betekenen zie je aan de stijlvolle en strakke modellen. Kiezen uit trendy lakleer, een fijn glimmend laarsje of een stoere werklaars. Er is voor iedereen, ruim keus uit casual of chique laarzen en hoge schoenen, waarop je heerlijk doorwandelt. Laarzen met Brede schacht noemen wij ook wel; Laarzen met wijde schacht: Extra breed, extra comfortabel, extra stijlvol! 

  Bij Special Lady vindt u uitsluitend kwalitatief hoogwaardige wijde schacht laarzen van de topmerken als JJ Footwear. Onze collectie wijde schacht laarzen is verkrijgbaar vanaf schoenmaat 36 t/m maat 43 of wijdtemaat XW t/m 6XW in de omtrek van 58 cm. Wij bieden met onze collectie ‘ laarzen wijde schacht’ uniek aanbod van de mooiste modellen voor ieder seizoen en elke gelegenheid. Zo kunt u als dame met brede kuiten bij ons uitstekend terecht voor een prachtige korte laars of lange laarzen met wijde schacht. Deze laarzen met brede/wijde schacht kunt u gemakkelijk combineren met onze veelzijdige grote maten mode collecties. Combineer je laarzen bijvoorbeeld met een leuke zwarte broek, een mooie jeans of jurk. Voor welke gelegenheid het ook is onze laarzen zijn gemakkelijk te combineren en zitten als gegoten.

  Door op onderstaande afbeeldingen te klikken krijgt u alle productinformatie over de laarzen!

  * De schoenmaten en kuitmaten moeten nog aangevuld worden.

  Meer
  Er zijn geen producten in deze categorie.